Home

Une qualité incontestable et une expérience de 70 ans dans la fabrication de matériaux isolants

          

Fixolite is een lange geschiedenis…

Fixolite bedrijf is sinds 1945 gespecialiseerd in de aanmaak van thermisch en akoestisch isolerende bouwmaterialen uit gemineraliseerde en met Portlandcement geaglomereerde houtvezels. Inclusieve blokken Hi (R 11.11 of 0.09 CPU) of de rolluikkasten Hi (UC 0.48 in type 30) voor de uitvoering van passiefhuis BBC Fixolite vindt plaats in overeenstemming met de Europese normen.

De productie wordt geëxporteerd naar verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Nederland, maar ook in Noord-Afrika waar deze materialen gebruikt werden bij verwezenlijking van gebouwen zoals scholen, sporthallen, eengezinswoningen, appartementengebouwen, industriële en tertiaire gebouwen, enz…

De Fixolite blokken zijn gemaakt van hout rt (gemineraliseerd kalk) met Portlandcement en een conventionele isolatie of grafiet (binnen of buiten). De blokken zijn gemonteerd droog zonder mortel (behalve het eerste rij). De betonmassa veerhanden is, voor de mechanische sterkte voor fixatieder het gehele door een traagheid (RT 2012).

Rolluikkasten zijn gemaakt van een polystyreen schelp (met stalen wapening). Het buitenste gedeelte is bekleed met een gevelbekleding baksteen, beton, houtvezel of polystyreen (PSE). De rolluikkasten Fixolite kan ontvangen alle rolluiken op de markt.

Conformité RT 2012

Fixolite producten komen in verschillende vormen, waaronder:

isolerende holle blokken gevuld met beton na droog montage van de wanden of 4 blokken per m2 (50 x 25 cm) of 8 blokken per m2 (100 x 25 cm) en het gemak van de uitvoering te laten krijgen leggen van een hoge opbrengst zonder geschoolde arbeidskrachten;

Elementen van vloeren voor de realisatie van de vloer;

rolluikkasten uit polystyreen en alles polystyreen gecoate, houtvezel, baksteen of beton;

Thermosolid.nl